EuroMining - Vi vill vara bäst på berghantering

Nyheter

Vi söker medarbetare

Vi söker medarbetare

Är du intresserad av att jobba i ett spännande och modernt företag? Då kan EuroMining vara något för dig! Vi söker nu duktiga medarbetare till oss för olika typer av uppdrag i gruvmiljö.

EuroMining säljer och utför transport- och entreprenadtjänster till framför allt kunder i gruvindustrin. Just nu har vi verksamhet i Gällivare, Kiruna och Zinkgruvan. Vi har ett hundratal anställda och sysselsätter ännu fler genom våra samverkanspartners.

Vår ambition är att ligga i framkant och att vara förstahandsvalet för våra kunder, samverkanspartners och medarbetare. Med hjälp av ny teknik, innovationer och ett starkt engagemang för kvalitet och hållbarhet utvecklas vår verksamhet ständigt.

För oss är det väldigt viktigt att hålla en hög kvalitet och leveranssäkerhet till våra kunder samtidigt som vi har en bra och säker arbetsmiljö. Vi ska alltid göra vårt bästa för att värna om maskiner, människor och miljö. För att lyckas med det är det avgörande att vårt företag består av de bästa medarbetarna.

Vi har nu fått förtroendet att fortsätta med raslastning, tillredningslastning och bergtransport i Vitåforsgruvan. Nu söker vi därför medarbetare för tjänster som lastmaskinsförare, krosskötare och rensmaskinsförare till dessa uppdrag. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs mer och ansök nu >>