EuroMining - Vi vill vara bäst på berghantering

Jobba hos EuroMining

EuroMining söker sommarvikarier 2018

Tycker du om att köra maskiner och är intresserad av ett omväxlande sommarjobb 2018? Vad sägs om att kombinera det med ljusa sommarnätter och storslagen natur? Vi söker förare till både lastbil och lastmaskin för ett uppdrag i Gällivare under vecka 25-33.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att köra lastmaskin, grävmaskin eller lastbil och arbeta med lastning, lossning och transport. Ditt arbetsområde blir ovan eller under jord och du kommer att arbeta i skift tillsammans med trevliga kollegor. Det är stundtals högt tempo och du kan räkna med att jobbet är både spännande och varierande.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har C-kort och gärna yrkesförarbevis. Om du har tidigare erfarenhet av att köra maskiner är det positivt men det viktigaste är att du är intresserad och villig att lära dig. Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra och alltid har ett vänligt bemötande när du träffar dina kollegor, våra kunder och samarbetspartners. Du är Eurominings viktigaste tillgång – därför är det viktigt att du arbetar på ett sätt som stärker vårt företag. Det gör du genom att alltid tänka på din och andras säkerhet, vara noggrann och ta ansvar för ditt arbete.

Läs hela artikeln och lämna in din ansökan nu >>